Naturstyrelsen og Teknologirådet

Naturstyrelsen og Teknologirådet

Udarbejdelse af 30 siders teksthæfte og produktion af fem film

Naturstyrelsen ønskede i samarbejde med Teknologirådet at sætte mere fokus på beskyttelse af Danmarks biodiversitet gennem bland andet borgertopmøder. Vi fik til opgave at udarbejde et journalistisk tilrettelagt hæfte på 30 sider, der kunne give borgerne en indføring i emnet. Kravet var en balanceret fremstilling, der faktuelt var korrekt og hvor forskellige holdninger blev præsenteret.

Vi producerede desuden på samme vilkår fem film á 6 – 8 min. varighed, basteret på journalistiske kriterier som væsentlighed, aktualitet, saglighed og tilstræbt objektivitet. Her kom både skovejere, fiskere og miljøorganisationer til orde.

Fødevareforbundet

Fødevareforbundet

Fødevareforbundet ville gerne sætte fokus på unge lærlinges uddannelse og forhold til deres fag.

Vi fulgte i to reportager to unge på vej frem til finalerne i DM i Skills. Vi er med dem på job, høre om deres overvejelser og følger dem i deres forberedelser frem til afgørelsen om de skal være ’Danmarks bedste’

Se reportagen med Laura her.

Medietræning

Medietræning

Bliv godt klædt på hvis du skal stille op i medier til interview, medvirke i en film om din virksomhed eller kommunikere til store forsamlinger. Vi træner med kamera i studiet så du selv kan se hvordan din fremtoning virker. Vi arbejder med budskaber, retorik, rytme, vejrtrækning og din personlige attitude.

Vi har hjulpet folk i den finansielle sektor, organisationsfolk og virksomhedsleder i vores studie, hvor du kan arbejde med hvordan det er at stå i en presset situation med projektører og kamera tændt.